Ruokablogilistan kärjessä

torstai 8. elokuuta 2013

Eve´S Special - palat

No molen kekkassu resähtin mokkapalojen kilipailijaksi.
Se mennee tälviissiin:

5dl vehenäjauhoja
3,5dl sokeria
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
suolaa

kattilaan
125g voita
1 dl kermaa (ota 2,5dl florasta)
1 dl maitoa
vaniljasokeria
1 pss ice coffeeta
1/2 tl piparminttuölijyä 

Sekota voi sulanneeksi.
Lisää 2 kananmunaa.
Hämmennys.



Kaikki jauhojen pääle. Sekota tasaseksi massaksi ja laita leivinpaprun pääle pellille . 200´ C kunnes kypsä. Kurki 20 minuutin kohalla onko. Tarkista tikulla. Nosta jähtymään.

Kuorrute
1,5 dl kuohukermaa (loput florasta, on vain niin kätsä koko)
1,5-2 dl fariinisokeria

Sekota kinuskiksi.
Jähytä.
On aika tummaa joten vatkaa vähän aikaa. Koostumus ja väri vähän muuttuu. Ei tarvi pursotusvaahoksi vatkata ko silleen että kiva levittää vielä ja on tahamiiaa.

Sit vaan levität tän siihen taikinalevyn päälle ja murskaat pintaan pussillisen suolattuja cashewpähkinöitä.


Valamis. Ei muutako leipäläpeä päin. Nih !